Rijkelijk belegd

Altijd op tijd

Bezorgen in Rotterdam & Den Haag

Ik wil particulier bestellen Ik wil zakelijk bestellen
0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Over New Fork


The best sandwich in town
New Fork maakt en verkoopt 100% natuurlijk eten en drinken. Sandwiches zijn onze specialiteit. Wij streven daarom elke dag naar het maken van The best sandwich in town. Onze biologische hoogstandjes worden dagelijks vers gemaakt op locatie, altijd naar eigen recept. Doe daar onze liefde voor lekker eten bij en je krijgt vanzelf the best sandwich in town.

Natuurlijk 100% natuurlijk
In 2011 openden wij, Roland en Yorick, onze eerste New Fork winkel, gelegen aan de Rotterdamse Champs Elysees, also known as de Coolsingel. Daar gingen we zelf natuurlijk, lekker eten maken zonder E-nummers en chemische toevoegingen. Want zeg nou zelf, komen de lekkerste dingen niet zo uit de natuur? Wat ons betreft wel! 

Wat wij verkopen is dus altijd vrij van rommel, maar niet altijd light of laag in calorieën. In onze taarten zit bijvoorbeeld boter en suiker. We proberen dat dan tot een minimum te beperken, maar geloven dat wanneer je trek hebt in snoepen het ook echt lekker moet zijn. Prima toch? Zolang je het maar niet te vaak doet.

Druk druk druk
Steeds meer mensen hebben het altijd druk. 'Oh oh oh, wat heb ik het toch druk!’ Hoor je best vaak toch? Ook van jezelf. Is niet erg, maar ook als je het druk hebt moet je goed en gezond eten. Dat zei je moeder altijd al. ‘Daar heb je geen tijd voor’, zei jij dan terug. Gelukkig is er dan New Fork. Helemaal natuurlijk, eten en drinken en binnen no time vers voor je klaargemaakt. Bovendien tank je je bij New Fork vol met langdurige energie. Handig als je een druk baasje of bazinnetje bent.

Winkels en bedrijfsrestaurants
New Fork heeft niet alleen eigen winkels (of sandwich shops). We zijn ook actief met bedrijfsrestaurants. Een voorbeeld hiervan is Coolblue. Ons doel is om catering zo biologisch en smakelijk mogelijk uit te voeren. 

Bovendien doet New Fork aan maatschappelijk verantwoord ondernemen met aandacht voor mens en milieu. De bedrijfsvoering is kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en betrokken. Waar mogelijk dragen we iets positiefs bij aan de maatschappij. We gebruiken uitsluitend eerlijke producten. Respect voor mens, dier en omgeving staan bij ons hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan het welzijn van dieren, gooien geen eten weg, gaan zuinig om met energie en werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.