Rijkelijk belegd

Altijd op tijd

Bezorgen in Rotterdam & Den Haag

Ik wil particulier bestellen Ik wil zakelijk bestellen
0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Werken bij New Fork


Werken bij NewforkNew Fork groeit en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen, zowel voor een vaste baan als voor flexibel werk.

Je hoeft niet per se ervaring te hebben in de bediening of in de keuken. We vinden het belangrijker dat je nieuwsgierig bent en graag dingen die je wilt leren. Onderaan deze vacature vind je onze waarden. Dingen waar wij veel waarde aan hechten binnen ons bedrijf en die we graag in onze mensen willen terugzien. Als je je hierin herkent en je bent ook nog eens op zoek naar werk, dan willen we je graag leren kennen. Stuur een mail met je motivatie en CV naar yorick@newfork.nl, dan nemen we snel contact met je op. 

Binnen New Fork vinden wij 6 dingen heel belangrijk in de omgang met elkaar, met onze producten en met onze klanten.

  1. NATUURLIJK! - Alles wat we maken is 100% natuurlijk. En dat ben jij ook. Eerlijk, open en recht door zee.
  2. MEESTERLIJK! - We streven elke dag naar het maken van de beste sandwich ooit. En jij helpt mee. Zodat onze klanten verlangend uitkijken naar die volgende bestelling.
  3. ENERGIEK! - Ons eten geeft je energie, dus ben jij vanzelfsprekend snel, fris, fruitig en opgewekt.
  4. BAAS! - Bij New Fork werken alleen maar bazen. Jij bent namelijk de baas over de dingen die je moet doen. Dus zorg je ervoor dat ze gedaan worden. Dat is de verantwoordelijkheid die hoort bij een baas.
  5. NEW! - Nieuwe dingen leren is leuk. Anders hadden we wel Old Fork geheten. Blijf dus nieuwsgierig en voel je voor eeuwig jong.
  6. LEUK! - Wees leuk tegen iedereen.  Tegen gasten, collega’s en jezelf. Dat is namelijk leuker.